Küldetésünk

Innovatív termékeket és szolgáltatásokat fedezünk fel, fejlesztünk és biztosítunk, melyek életeket mentenek meg és tesznek jobbá világszerte.

Jövőképünk

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mi legyünk az elsőszámú, intenzív kutatási tevékenységéről ismert biogyógyszerészeti vállalat, és elkötelezettek vagyunk a világszínvonalú, a jelenre és jövőre nézve is releváns újítások és megoldások biztosítása mellett.

Munkánk során azon súlyos egészségügyi problémák megoldására koncentrálunk, amelyeknél a lehető legtöbbeket segíthetjük hozzá a teljesebb élethez. Ezen dolgozunk, amikor a betegségek elkerüléséhez oltóanyagokat kutatunk, vagy éppen a gyógyuláshoz fejlesztünk készítményeket az embereknek, valamint a velünk élő állatoknak.

Kik vagyunk?

Az MSD Pharma Hungary Kft. az amerikai Merck & Co. leányvállalata. Anyacégünk egy vezető kutatásorientált gyógyszervállalat, mely számos innovatív gyógyszert fejleszt, gyárt és forgalmaz. Árbevétele 46,8 milliárd dollár volt
2019-ben, s ugyanekkor 9,9 milliárd dollárt költött kutatás-fejlesztésre.

Az MSD több mint negyed évszázada van jelen Magyarországon budapesti központjában, illetve Budaörsön a Közép-Kelet Európai Disztribúciós Központunkban.

Terápiás területeink:

Értékeink

Már a kezdetektől a helyes cselekvésbe vetett hitünk kísérte az MSD tevékenységét. Ezt az alapelvet George Merck fektette le 1950-ben, amikor kijelentette:
„Próbáljuk mindig szem előtt tartani, hogy az orvostudomány az embereket szolgálja.”
Miközben laboratóriumainkban továbbra is az innovációs örökségünk fejlesztésén dolgozunk, hogy ezáltal fenntartható pozitív befektetés-megtérülést érjünk el, egy dolog soha nem változik: a megingathatatlanul etikus magatartás és feddhetetlenség.
Bár sok nyelven beszélünk és számos kultúrát képviselünk, az áttörést jelentő gyógyszerek becsületes és tisztességes biztosítása érdekében tett erőfeszítéseink összekötnek bennünket. Értékeink és normáink képezik sikerünk alapját.
Felelősséget érzünk nem csupán az ügyfeleink, valamint alkalmazottaink és családtagjaik iránt, hanem a környezet és a társadalom felé is az egész világon.

Történetünk

1891-ben a német George Merck letelepedett az USA-ban, és New Yorkban megalapította a Merck & Co.-t. Innen számítjuk cégünk, az MSD történetét, amely az alábbi állomásokon át vezetett el napjainkig:

1895
1942
1960
1974
1977
1987
1991
1995
1996
2006
2009
2014
2017
2018
KÖZÖSSÉGI MÉDIA