Hero Image

Az MSD-ről

Egy reménnyel teli jövőért kutatunk.

Célunk, hogy mi legyünk az elsőszámú, intenzív kutatás-fejlesztést folytató biogyógyszerészeti vállalat.

Az MSD-nél több mint 130 éve végzünk kutatásokat és fejlesztéseket az élet szolgálatában: a világ legnagyobb kihívást jelentő betegségei ellen nyújtunk innovatív gyógyszeres megoldásokat és vakcinákat, hogy megmentsük és javítsuk a betegek életét. Innovációs teljesítményünket jól mutatja, hogy a koronavírus járvány előtti 25 évben a fertőző betegségek megelőzésére kifejlesztett 7 védőoltás közül négyet az MSD szabadalmaztatott. Magyarországon az MSD közel 30 éve működik budapesti székhellyel, és jelenleg több, mint 100 alkalmazottal, emellett Budaörsön található Közép-Kelet Európai Disztribúciós Központunk.

Munkánk során azon súlyos egészségügyi problémák megoldására koncentrálunk, amelyeknél a lehető legtöbbeket segíthetjük hozzá a teljesebb élethez. Ezen dolgozunk, amikor a betegségek elkerüléséhez oltóanyagokat kutatunk, vagy éppen a gyógyuláshoz fejlesztünk készítményeket az embereknek, valamint a velünk élő állatoknak.

Vállalatunk számokban

74 ezer

alkalmazott

9,9 mrd USD

kutatásra és fejlesztésre fordított összeg 2019-ben

2,8 mrd USD

jótékony célokra fordított összeg 2018-ban

George Merck
Történetünk

Történetünk több, mint 130 évre nyúlik vissza

Működésünk során nem csak a következő negyedévre, hanem a következő évtizedekre összpontosítottunk.

Kutatási területeink

Az innováció és a tudományos kiválóság által vezérelve olyan védőoltásokat és gyógyszereket fejlesztettünk ki, amelyek emberek milliót segítik világszerte.

Onkológia

Küldetésünk, hogy innovatív módszerekkel hosszabb és jobb élethez segítsük a daganatos betegeket.

Ismerje meg onkológiai területünket!

Védőoltások

A védőoltások feltalálása a valaha volt egyik legnagyobb egészségügyi sikertörténet – és ebben immár több, mint 100 éve fontos szerepet vállalunk azáltal, hogy vakcinák felfedezésével, kifejlesztésével és gyártásával segítünk megelőzni a betegségeket.

Ismerje meg védőoltásainkat!

Kórházi fertőzések

Az MSD több, mint 80 éve küzd a fertőző betegségek ellen új gyógyszerek felfedezésével és kifejlesztésével.

Ismerje meg kórházi gyógyszereinket!

HIV

HIV

Az MSD hatékony készítményeket kínál a HIV-fertőzött betegek kezelésére, melyek segítségével az érintettek teljes életet élhetnek.

Ismerje meg vírusellenes terápiáinkat

Immunológia

Gyógyszereinkkel aktív szereplői vagyunk egyes reumatológiai kórképek, a gyulladásos bélbetegségek és a pikkelysömör korszerű, biológiai terápiákkal történő kezelésének, és hozzájárulunk ezáltal a betegek életminőségének javításához.

Ismerje meg immunológiai területünket

MSD Állategészségügy

Az MSD Animal Health egy kutatásorientált vállalat, amely állatgyógyászati készítmények és szolgáltatások széles körét fejleszti és gyártja.

Az ágazat egyik leginnovatívabb portfólióját nyújtjuk a gazdaságokban és otthonunkban élő legtöbb állatfaj számára, a prevenciótól kezdve a kezelésen át a betegség kontroll alatt tartásáig,