Hero Image

Kórházi fertőzések

Az MSD több, mint 80 éve küzd a fertőző betegségek ellen új gyógyszerek és oltóanyagok felfedezésével és kifejlesztésével. Vállalatunk ma széles termékpalettával rendelkezik, innovatív kutatásokat folytat és világszerte meghatározó szerepet tölt be az antimikrobiális szerek piacán. Büszkék vagyunk múltunkra és eddigi eredményeinkre.

1930-AS ÉVEK

Az MSD kutatólaboratóriumai központi szerepet játszottak az antimikrobiális szerek kifejlesztésében


1942

Az MSD a Rutgers Egyetemmel együttműködve kidolgozta a penicillin tömeggyártásának egyik első módszerét


NAPJAINKBAN

Az MSD világszerte számos baktérium-, gomba- és vírusölő terméket és oltóanyagot kínál a fertőző betegségek kezelésére és megelőzésére


MEGOLDÁSKERESÉS AZ ANTIMIKROBIÁLIS REZISZTENCIÁRA

Óriási szükség van olyan megoldásokra, amelyek segítenek kezelni az antimikrobiális rezisztencia egyre égetőbb problémáját.

INNOVÁCIÓ
Az MSD azon kevés gyógyszercég egyike, melynek kutatási tevékenysége új antibiotikumok létrejöttét eredményezi.
STEWARDSHIP PROGRAMOK
A stewarsdship elősegíti az antimikrobiális szerek felelős használatát, és ezáltal a rezisztencia kialakulásának csökkenését.
SZABÁLYOZÁS
Megfelelő szabályozással ösztönözhetjük az innovációt és gondoskodhatunk az antibiotikumok szabályozott használatáról.

AZ MSD ELKÖTELEZTE MAGÁT AZ ALÁBBIAK MELLETT:

Aktív K+F tevékenységet folytatunk az orvostudomány fertőző betegségek megelőzésével és kezelésével kapcsolatos még megoldatlan területein.
Monitorozzuk az antibiotikum-rezisztencia változását, amit a járványügyi vizsgálatok melletti, régóta fennálló elkötelezettségünk is tanúsít.
A rezisztencia kialakulásának lassítása és a jelenlegi terápiás lehetőségek megőrzése érdekében támogatjuk az antimikrobiális szerek felelős használatát.
Szorgalmazzuk a szabályozási háttér és a pénzügyi ösztönzők olyan irányú fejlődését, amely támogatja és felgyorsítja az innovációt az új antimikrobiális szerek, oltóanyagok, szolgáltatások és megoldások fejlesztése terén.

Az Ön egészségi állapotával vagy kezelésével kapcsolatban az elsődleges információforrás a kezelőorvosa kell, hogy legyen, ezért ha bármilyen kérdése merül fel, lépjen kapcsolatba kezelőorvosával!