Hero Image

Védőoltások

A történelem egyik legnagyobb sikertörténete a védőoltások alkalmazása. A vakcinák a legnagyobb emberi találmányok közé sorolhatók, hiszen emberek millióit óvják meg a korábban nehezen gyógyítható betegségektől. Az MSD Önnel együtt küzd azért, hogy olyan világot hozzunk létre, mely mentes a védőoltással megelőzhető betegségektől. Több mint 100 éve kutatjuk, hogyan nyújthatunk segítséget a fertőző betegségek elleni védekezésben.

Az MSD továbbra is elkötelezetten folytatja a vakcinakutatás és előállítás szerteágazó feladatait, és élvonalbeli kutatási programokat vezet, hogy újabb vakcinákat fedezzen fel és fejlesszen ki a jelentős orvosi szükségletek kielégítésére.

Az alábbi videónkat megtekintve többet is megtudhat arról, hogyan működnek az oltások:

primary article image

ÉLETHOSSZIG TARTÓ GONDOSKODÁS

Az MSD támogatja az Európai Unió és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásait és célkitűzéseit, amelyek az oltóanyagokat hatásos eszköznek ismerik el a közegészség biztosításában. Vakcináinkkal számos gyermek- és felnőttkori betegség megelőzésében is jelentős szerepet vállalunk Magyarországon.

A kezdetektől

A csecsemők és kisgyermekek kanyaró, mumpsz, rubeola (MMR), bárányhimlő, hepatitis B és rotavírus elleni oltása segít abban, hogy gyermekeink hosszabb és egészségesebb életet élhessenek

A felnőttkoron keresztül

A serdülők és fiatal felnőttek széleskörű oltásával az olyan felnőttkori krónikus és életveszélyes betegségek megelőzésén dolgozunk, mint pl. a HPV okozta daganatos megbetegedések.

Egészségesebben egy életen át

Az emberek élettartamának folyamatos növekedésével párhuzamosan az idősek egészségének javítására is fontos figyelmet szentelni, például a pneumococcus elleni védőoltással.

Az MSD elkötelezett abban, hogy élvonalbeli kutatási programokat vezessen, melyek során újabb vakcinákat fejlesszen ki a változó egészségügyi igényeknek megfelelően (pl. ebola).

Az Ön egészségi állapotával vagy kezelésével kapcsolatban az elsődleges információforrás a kezelőorvosa kell, hogy legyen, ezért ha bármilyen kérdése merül fel, lépjen kapcsolatba kezelőorvosával!