Hero Image

Felelősségvállalás

Vállalatunk nem csak ügyfeleinknek, partnereinknek és alkalmazottjainknak tartozik felelősséggel, hanem a környezetnek és a társadalomnak is. Nap mint nap azon fáradozunk, hogy csökkentsük vállalatunk energiafelhasználását és szén-dioxid-kibocsátását, támogassuk a helyi közösségeket, és világszerte elérhetőbbé tegyük a gyógyszereket és oltóanyagokat.

Céljaink közé tartozik az is, hogy vállalatunk lépést tudjon tartani az üzleti világ változó követelményeivel. Elkötelezettek vagyunk azon elv mellett, mely szerint a társadalmi felelősségvállalás üzleti szempontból is helyes döntés. Továbbá vállalatunk tartósan elkötelezett az etikus üzleti magatartás és módszerek, az átlátható és tisztességes működés mellett, valamint az adatvédelmi elvárásoknak való megfelelés iránt.

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalásról szóló beszámolóinak megtekintéséhez és további információkért kattintson ide.

Környezet és közösség

Az MSD nemzetközi vállalatként felelősséggel bír környezete iránt is, így világszerte komolyan vesszük vállalatunk működésének környezetre gyakorolt hatásait.

Elkötelezettek vagyunk a gyógyszereink és oltóanyagaink környezetbarát gyártása mellett. Értékeinkkel összhangban törekszünk arra, hogy a természeti erőforrásokkal (többek között a vízzel) való megfelelő gazdálkodás, az energiafogyasztás csökkentése és a hulladékkezelés révén csökkentsük vállalatunk környezeti hatásait.

Az MSD Pharma Hungary Kft. elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás és az önkéntesség iránt: évente 40 fizetett munkaórát biztosítunk minden munkatársunknak az önkéntességre, amit egyénileg és csoportosan is felhasználhatnak.

Az „MSD for Mothers” globális kezdeményezéssel azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy világszerte csökkentsük az anyai halálozások számát, összhangban az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival (SDG 3.1). A programmal kapcsolatos további információkért kattintson ide.