Feltételezett mellékhatás/minőségi kifogás/gyógyszerbiztonsági információ jelentése

A mellékhatás-bejelentés az elsődleges eszköze annak, hogy minél több információt szerezzünk egy gyógyszer lehetséges kockázatairól, majd ezen kockázatok folyamatos mérlegelésével olyan intézkedéseket vezessünk be, amivel biztosítható a kedvező gyógyszerbiztonsági profil, illetve az, hogy a kezelésben részesülő betegek számára a kezelésből származó előnyök folyamatosan meghaladják annak lehetséges kockázatait. A mellékhatás-bejelentések segítenek a gyógyszereinkkel kapcsolatos ismereteink bővítésében, akár új mellékhatások felismerésében is.

Azzal, hogy Ön bejelenti az MSD Pharma Hungary Kft. cégcsoportjához tartozó termékek alkalmazása során jelentkező nemkívánatos eseményeket vagy mellékhatásokat, segíti cégünk munkáját abban, hogy még jobban megismerjük készítményeink gyógyszerbiztonsági profilját és ezáltal folyamatosan fejleszteni tudjuk azt.

Mellékhatás-bejelentését megteheti az alábbi on-line bejelentő felületünkön keresztül gyorsan és elektronikusan, mely ezután egy kattintással, egyszerűen továbbítható az illetékes munkatársaknak. Kérjük, hogy amennyiben az elektronikus felületen nem kizárólag Önre vonatkozó személyes adatot ad meg, az egyes mezők kitöltése előtt minden esetben tájékoztassa az adott személyt a tervezett bejelentésben feltüntetni kívánt adatait illetően.

E-mail: hungarypharm@merck.com
Fax: +36-1 439-4577
Levelezési cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.

Mellékhatás bejelentés online:

  1. Bejelentés típusa*

  2. Bejelentő adatai*

  3. Beteg adatai


  4. Nemkívánatos esemény leírása


  5. Alkalmazott MSD termék adatai

  6. További információk


  KÖZÖSSÉGI MÉDIA